Aankopen

U wilt een huis kopen; wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden u een unieke en altijd passende werkwijze. Na het zien van uw droomwoning belt u ons op. Wij gaan geheel vrijblijvend mee naar de 2e bezichtiging en maken samen met u een plan van aanpak. Indien er geen marge in de prijs zit en u alleen bevestiging zoekt beperken wij ons tot de taxatie. Indien wij denken dat er veel marge in de prijs zit en u behoefte heeft aan juridisch advies om bijvoorbeeld samen met ons de koopakte goed na te lopen, doen we de gehele aankoop. Uiteraard zijn er ook tussenvormen mogelijk. U krijgt de garantie dat wij ons altijd terug verdienen en betaald ons alleen bij een definitieve aankoop. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verzekerd van een goede aankoop

Indien u verzekerd wilt zijn van een goede aankoop is het verstandig om met De AankoopTaxateur in zee te gaan. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het aankopen en taxeren van woningen. Onderhandelen en het afwikkelen van juridische zaken is met veel plezier ons dagelijkse werk. We kennen de woningen in de verschillende prijscategorieën en weten daardoor exact welke woning het beste bij uw budget en uw woonwensen past. Door op het juiste moment juist wel of niet een bod uit te brengen behoeden wij u voor de meest mogelijke valkuilen, risico’s of zelfs een miskoop.

Expertise die loont

Een vraagprijs zegt eigenlijk niets over de waarde dus wat is dan een redelijk bod? En hoe zit het met de overige voorwaarden? Zijn er erfdienstbaarheden of bezwarende omstandigheden? Vergeet niet dat een koper zelf onderzoeksplicht heeft en dat de makelaar van de verkoper alleen de belangen van zijn klant behartigt. Een huis kopen is geen dagelijkse kost. De meeste mensen krijgen hier slechts een paar keer in hun leven mee te maken. U bent helemaal weg van het nieuwe huis en u gaat te snel akkoord met een veel te hoge prijs. Wij zorgen ervoor dat u zich niet laat verleiden door emotie en de wensen van de tegenpartij, zodat u ook achteraf nog tevreden bent. U krijgt de beste woning voor de laagst mogelijke koopsom en zonder gezeur na de aankoop!